א-לה כפר גיליון ספטמבר 171 | צרכנות

צרכנות

חזרה למידע שיווקי

הנרשמים לחוגי האפייה של איריס נריה - "אופים ונהנים", יקבלו הנחה בקניית העוגות והמאפים שלה והנחה לסדנאות בבצק סוכר. בנוסף, לכבוד ראש השנה איריס מכינה מאפים מיוחדים, עוגות ודובשניות. לפרטים: 050-6687279.

"גן הורים" שופץ והורחב והוא קולט ילדים בגילאי שנה וחצי עד שנתיים וחצי. הגן פועל תחת עמותת הורים ללא מטרת רווח, ומהווה מסגרת אינטימית המאפשרת להורים להיות שותפים להחלטות הנוגעות לניהול הגן ולאיכות הטיפול בילדים.
לפרטים נוספים ניתן לפנות לאילנית 050-9016450 או לעמליה 054-6675010

צהרון אנגלית חוזר לשלב ב' ופועל במתחם הגנים. הצהרון פתוח לקליטת ילדים הן על בסיס חודשי והן על בסיס יומי. שרית זוהר: 052-6388488, מישל מור: 050-9080275.

בעיות רגשיות? קשיים חברתיים? שגיא שני, דרמה תרפיסטית, מציעה פתרון בדמות דרמה תרפיה - טיפול רגשי המשתמש במשחק, סיפור, יצירה ודמיון כאמצעי להתמודדות עם מגוון קשיים וליצירת שינוי פנימי. שגיא שני היא בעלת ניסיון של 10שנים בעבודה במערכת החינוך, עובדת עם ילדים ומתבגרים, ובעלת קליניקה פרטית בכפר ורדים. ניתנת גם הדרכת הורים. 04-9997913, 054-6616445.


מ.ט.י. גליל מערבי-קריות יוצאת בסדרת סיורים חדשים בגליל להכרת הסביבה התיירותית. הסיורים מאורגנים ומלווים על ידי אמנון גופר - מדריך ומספר סיפורים. הסיורים נועדו לאפשר לתיירנים מהגליל, בעלי צימרים, מסעדה וכו', להיחשף לדומה, לשונה ולמאתגר ולקבל כלים להעצמת המוצר האישי.
שלושת הסיורים שבסדרה יתקיימו בימי שלישי, בשעות 08:30-15:30. הסיור הראשון יצא ב-14 באוקטובר. עלות הסיורים: 590 שקלים (490 שקלים לחברי מועדון) לכל הסדרה אך ניתן לשלם ולצאת לסיור בודד. המחיר כולל הסעה וארוחה קלה. מספר המקומות מוגבל. קורס חדש נוסף במ.ט.י לתיירנים בעלי בריכות המעניק תעודת הסמכה מטעם משרד הבריאות, כ"מפעיל בריכות שחיה". לפרטים והרשמה לסיורים או לקורס:04-9814027 שלוחה 106 - סיגל בן עוז.

בית הספר לתיאטרון "שילובים בגליל" משלב בתכנית הלימודים של שנה ב' מופעים הנערכים בהתנדבות לקהלים שהתרומה להם בעלת ערך קהילתי. גופים המעוניינים לקבל כתרומה מופע חוויתי מעצים ומהנה הנבנה באופן ייחודי לקבוצה מוגדרת מוזמנים לפנות לשילובים בגליל: 04-9570724.

דולסה מרחיבה את השירות ללקוחותיה ומלבד דוכן הגלידה הקבוע שברחבת המרכז המסחרי, אפשר להציץ ולראות איך הם מייצרים את הגלידה והשוקולדים בקומה השנייה שבמרכז.